Ζετα Δουκα Μιχαλησ Χατζαντωνασ : Ζέτα Δούκα: Έχει πάντα στο πλευρό της, τον σύντροφό της ... : Η ζέτα δούκα και ο μιχάλης χατζηαντωνάς παραμένουν full in love και ευτυχισμένοι μετά από τόσα χρόνια σχέσης και το ζευγάρι απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την κόρη του, θάλεια.

Ζετα Δουκα Μιχαλησ Χατζαντωνασ : Ζέτα Δούκα: Έχει πάντα στο πλευρό της, τον σύντροφό της ... : Η ζέτα δούκα και ο μιχάλης χατζηαντωνάς παραμένουν full in love και ευτυχισμένοι μετά από τόσα χρόνια σχέσης και το ζευγάρι απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την κόρη του, θάλεια.. Μαζί με τον σύντροφό της, μιχάλη. Η ζέτα δούκα (αθήνα, 24 νοεμβρίου 1973) είναι ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια, μπλόγκερ και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «anasa», που στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές. Δε φαντάζεστε με ποια οικογενειακή φώτο ευχήθηκε στον σύζυγό της για τον άγιο βαλεντίνο. «διπλασιάστηκαν μέσα σε 6 μήνες τα ευρήματα που είχα». Με αφορμή τα κακεντρεχή σχόλια του κόσμου προς την έλενα παπαρίζου, η ζέτα δούκα θέλησε να κάνει ένα βήμα και να στείλει το δικό της μήνυμα.

Η ηθοποιός βρέθηκε χθες βράδυ στο «the 2night show» και μίλησε στον γρηγόρη αρναούτογλου για την ίδια και την προσωπική της ζωή. Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «μάνα θα πάω στο hollywood» της δήμητρας παπαδοπούλου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την ζέτα δούκα και τον μιχάλη χατζαντωνά πιο ανανεωμένους και ερωτευμένους από ποτέ. Μετρούν τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η ζέτα δούκα και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της. Το μήνυμά της για το body shaming, την πρακτική να κοροϊδεύεις κάποιον για το σώμα του, πέρασε με μια φωτογραφία της με μαγιό η ζέτα δούκα. Δε φαντάζεστε με ποια οικογενειακή φώτο ευχήθηκε στον σύζυγό της για τον άγιο βαλεντίνο.

Διάσημες Παρουσίες Στα Εγκαίνια Του Διάφανο! - Cosmopoliti ...
Διάσημες Παρουσίες Στα Εγκαίνια Του Διάφανο! - Cosmopoliti ... from cosmopoliti.com
Γραφει σε καθημερινές στιγμές εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη ζέτα δούκα μαζί με τον μιχάλη χατζαντωνά και την κόρη τους, πριν λίγες μέρες. Καλό καλοκαίρι!», έγραψε χακτηριστικά η ζέτα δούκα. Η περίοδος που έμεινα έγκυος, ήταν μία περίοδος που με τον μιχάλη είχαμε προσωρινά χωρίσει… για μερικές μέρες, για τον μήνα δηλαδή μέχρι να καταλάβω ότι ήμουν έγκυος. «χθες έκανα την πρώτη μου ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια ύψος, μαζί με τον μιχάλη για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια που είμαστε μαζί! Ένα σώμα που έχει παχύνει, αδυνατίσει, βασανιστεί, αρρωστήσει από ανορεξία, γεννήσει τη θάλεια, έχει χειρουργηθεί , μπαίνει σε κλιμακτήριο, αλλάζει , προσπαθεί να διατηρείται υγιές και δυνατό, κατά καιρούς μισηθεί και αγαπηθεί και πλέον έχει. Κοντά στους διαδικτυακούς της φίλους στέκεται για ακόμη μια φορά η ζέτα δούκα. Και η ζέτα δούκα αποφάσισε να στείλει το δικό της body positive μήνυμα, με τη 47χρονη ηθοποιό να ποζάρει σούπερ fit ανεβάζοντας μια no filter mirror selfie, στην οποία φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη. Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε στον παρουσιαστή για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, μιχάλη χατζηαντωνά, με τον.

Μετρούν τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η ζέτα δούκα και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στα instastories μέσα από το νοσοκομείο και οι διαδικτυακοί της φίλοι ανησύχησαν! Από το λάκη το γλυκούλη. Αυτή τη φορά, η γνωστή ηθοποιός έστειλε ένα ηχηρό. Η ανάρτηση της ζέτας δούκα: Έτσι αφού όλα πάνε κατ' ευχήν η ίδια άρπαξε την ευκαιρία και μαζί με τον. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό people, η ζέτα δούκα μίλησε και διηγήθηκε τα χριστούγεννα που σημάδεψαν την ζωής της. Έτσι και η ζέτα δούκα αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες για να αγαπήσουν το σώμα τους και να βγουν με αυτοπεποίθηση με το μαγιό αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακούς κανέναν! Και η ζέτα δούκα αποφάσισε να στείλει το δικό της body positive μήνυμα, με τη 47χρονη ηθοποιό να ποζάρει σούπερ fit ανεβάζοντας μια no filter mirror selfie, στην οποία φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη. Κοντά στους διαδικτυακούς της φίλους στέκεται για ακόμη μια φορά η ζέτα δούκα. «αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου με αφορμή το καλοκαίρι, η ζέτα δούκα έβαλε το μαγιό της και στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες για να αγαπήσουν το σώμα τους και να. Μετρούν τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η ζέτα δούκα και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της. Η ζέτα δούκα διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της, η οποία ευτυχώς για την ίδια και τον αγαπημένο της είναι πολύ καλή. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει εκτενώς για τον αγαπημένο της, μιχάλη.

Μαζί με τον σύντροφό της, μιχάλη. Η ζέτα δούκα ήρθε στον κόσμο στις 24 νοεμβρίου 1973 και είναι ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια, μπλόγκερ και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «anasa», που στηρίζει. Ο μιχάλης χατζηαντωνάς έκλεισε τα 36 του χρόνια και παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άντρας! Η ηθοποιός μπορεί να είναι λάτρης των extreme sports και πιο συγκεκριμένα του σκι, ωστόσο ένα περιστατικό ήταν αρκετό για να την τρομάξει. Η γνωστή ηθοποιός τράβηξε και ανέβασε μία φωτογραφία της στο instagram μιλώντας για την ιστορία του σώματός της και τα όσα έχει περάσει, τονίζοντας ότι.

Δούκα - Χατζαντωνάς: Το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους!
Δούκα - Χατζαντωνάς: Το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους! from www2.tlife.gr
Πρόκειται για τη ζέτα δούκα και τον μιχάλη χατζαντωνά, οι οποίοι πριν από περίπου ένα χρόνο μετακόμισαν σε ένα άνετο διαμέρισμα στην περιοχή της βούλας. Και η ζέτα δούκα αποφάσισε να στείλει το δικό της body positive μήνυμα, με τη 47χρονη ηθοποιό να ποζάρει σούπερ fit ανεβάζοντας μια no filter mirror selfie, στην οποία φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη. «διπλασιάστηκαν μέσα σε 6 μήνες τα ευρήματα που είχα». Η ζέτα δούκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει αναρτήσεις κοινωνικού περιεχομένου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει τα δικά της μηνύματα, ευαισθητοποιώντας έτσι τους διαδικτυακούς της φίλους και όχι μόνο. Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε στον παρουσιαστή για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, μιχάλη χατζηαντωνά, με τον. Την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της διανύει η ζέτα δούκα που πριν από κάποιους μήνες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, φυσιοθεραπευτή μιχάλη χατζηαντωνά πριν από περίπου ένα χρόνο, το ζευγάρι μετακόμισε σε καινούριο σπίτι στα νότια προάστια. Έτσι φόρεσε το μπικίνι της, έβγαλε φωτογραφία και την ανέβασε στα social media, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα υποστήριξης σε όλους όσοι δέχονται. Η ζέτα δούκα διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της, η οποία ευτυχώς για την ίδια και τον αγαπημένο της είναι πολύ καλή.

Ενώ ο λάκης ψάχνει την κόρη του, ο λυκιάρχης και ο αστυνόμος κάνουνε παρέα στη βούλα (ζέτα δούκα).

Η ζέτα δούκα διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της κι έχει ξεκινήσει ήδη τη διακόσμηση για το δωμάτιο του μωρού της. Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε στον παρουσιαστή για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, μιχάλη χατζηαντωνά, με τον. Η ηθοποιός βρέθηκε χθες βράδυ στο «the 2night show» και μίλησε στον γρηγόρη αρναούτογλου για την ίδια και την προσωπική της ζωή. Από το λάκη το γλυκούλη. «χθες έκανα την πρώτη μου ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια ύψος, μαζί με τον μιχάλη για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια που είμαστε μαζί! Καλό καλοκαίρι!», έγραψε χακτηριστικά η ζέτα δούκα. Ο γρηγόρης αρναούτογλου υποδέχεται στο «the 2night show» τη ζέτα δούκα. Μέσα από μια αναρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός αναφέρει, για το πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε το σώμα μας και να το αποδεχόμαστε όπως ακριβώς είναι. Η ηθοποιός αποχωρίστηκε για λίγο την κόρη της θάλεια και πέρασε την ξεχωριστή της μέρα στο παρίσι μαζί με τον σύζυγό της μιχάλη χατζαντωνά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό people, η ζέτα δούκα μίλησε και διηγήθηκε τα χριστούγεννα που σημάδεψαν την ζωής της. «διπλασιάστηκαν μέσα σε 6 μήνες τα ευρήματα που είχα». Η γνωστή ηθοποιός ζέτα δούκα φωτογραφίζεται με μπικίνι και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα: «αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου με αφορμή το καλοκαίρι, η ζέτα δούκα έβαλε το μαγιό της και στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες για να αγαπήσουν το σώμα τους και να.

Ενώ ο λάκης ψάχνει την κόρη του, ο λυκιάρχης και ο αστυνόμος κάνουνε παρέα στη βούλα (ζέτα δούκα). Η περίοδος που έμεινα έγκυος, ήταν μία περίοδος που με τον μιχάλη είχαμε προσωρινά χωρίσει… για μερικές μέρες, για τον μήνα δηλαδή μέχρι να καταλάβω ότι ήμουν έγκυος. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει εκτενώς για τον αγαπημένο της, μιχάλη. Κοντά στους διαδικτυακούς της φίλους στέκεται για ακόμη μια φορά η ζέτα δούκα. Η ζέτα δούκα και ο μιχάλης χατζηαντωνάς παραμένουν full in love και ευτυχισμένοι μετά από τόσα χρόνια σχέσης και το ζευγάρι απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την κόρη του, θάλεια.

Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζηαντώνας: Βόλτα με την κόρη τους!
Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζηαντώνας: Βόλτα με την κόρη τους! from www.tlife.gr
Γραφει σε καθημερινές στιγμές εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη ζέτα δούκα μαζί με τον μιχάλη χατζαντωνά και την κόρη τους, πριν λίγες μέρες. Ένα σώμα που έχει παχύνει, αδυνατίσει, βασανιστεί, αρρωστήσει από ανορεξία, γεννήσει τη θάλεια, έχει χειρουργηθεί , μπαίνει σε κλιμακτήριο, αλλάζει , προσπαθεί να διατηρείται υγιές και δυνατό, κατά καιρούς μισηθεί και αγαπηθεί και πλέον έχει. Και η ζέτα δούκα αποφάσισε να στείλει το δικό της body positive μήνυμα, με τη 47χρονη ηθοποιό να ποζάρει σούπερ fit ανεβάζοντας μια no filter mirror selfie, στην οποία φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη. Από το λάκη το γλυκούλη. Η γνωστή ηθοποιός ζέτα δούκα φωτογραφίζεται με μπικίνι και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα: Ζετα δουκα ηθοποιοσ θαλεια χατζαντωνα μιχαλησ χατζαντωνασ. Στις 24 νοεμβρίου η ζέτα δούκα είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «μάνα θα πάω στο hollywood» της δήμητρας παπαδοπούλου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την ζέτα δούκα και τον μιχάλη χατζαντωνά πιο ανανεωμένους και ερωτευμένους από ποτέ.

Ο γρηγόρης αρναούτογλου υποδέχεται στο «the 2night show» τη ζέτα δούκα.

Και η ζέτα δούκα αποφάσισε να στείλει το δικό της body positive μήνυμα, με τη 47χρονη ηθοποιό να ποζάρει σούπερ fit ανεβάζοντας μια no filter mirror selfie, στην οποία φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη. Έτσι φόρεσε το μπικίνι της, έβγαλε φωτογραφία και την ανέβασε στα social media, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα υποστήριξης σε όλους όσοι δέχονται. Ζετα δουκα ηθοποιοσ θαλεια χατζαντωνα μιχαλησ χατζαντωνασ. Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε στον παρουσιαστή για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, μιχάλη χατζηαντωνά, με τον. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό people, η ζέτα δούκα μίλησε και διηγήθηκε τα χριστούγεννα που σημάδεψαν την ζωής της. H ζέτα δούκα ευχήθηκε «καλό μήνα» μέσα από το νοσοκομείο. Γραφει σε καθημερινές στιγμές εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη ζέτα δούκα μαζί με τον μιχάλη χατζαντωνά και την κόρη τους, πριν λίγες μέρες. Μέσα από μια αναρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός αναφέρει, για το πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε το σώμα μας και να το αποδεχόμαστε όπως ακριβώς είναι. Η ζέτα δούκα αποκαλύπτει πρώτη φορά ότι με τον σύντροφό της είχε χωρίσει, όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος. Η ηθοποιός αποχωρίστηκε για λίγο την κόρη της θάλεια και πέρασε την ξεχωριστή της μέρα στο παρίσι μαζί με τον σύζυγό της μιχάλη χατζαντωνά. «χθες έκανα την πρώτη μου ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια ύψος, μαζί με τον μιχάλη για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια που είμαστε μαζί! Η ζέτα δούκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει αναρτήσεις κοινωνικού περιεχομένου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει τα δικά της μηνύματα, ευαισθητοποιώντας έτσι τους διαδικτυακούς της φίλους και όχι μόνο. Η ηθοποιός βρέθηκε χθες βράδυ στο «the 2night show» και μίλησε στον γρηγόρη αρναούτογλου για την ίδια και την προσωπική της ζωή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό people, η ζέτα δούκα μίλησε και διηγήθηκε τα χριστούγεννα που σημάδεψαν την ζωής της ζετα δουκα. Η ζέτα δούκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει αναρτήσεις κοινωνικού περιεχομένου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει τα δικά της μηνύματα, ευαισθητοποιώντας έτσι τους διαδικτυακούς της φίλους και όχι μόνο.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code